Doe mee aan de fotowedstrijd van de Week van de Groene Tuin

9 apr 2020

Het is de Week van de Groene Tuin. Ga jij dit Paasweekend jouw tuin of straat vergroenen? Doe dan mee met de fotowedstrijd en maak kans op fraaie waardebonnen.

Let wel, als je de vergroeningsactie samen met anderen doet, houd dan wel de juiste afstand en neem de richtlijnen van RIVM in acht! Bestel je planten online. Als je naar een tuincentrum gaat, ga alleen en vermijd drukke momenten. Stuur een foto van jouw tuin- of straatsituatie vóór en ná jouw werkzaamheden met een korte omschrijving en jouw telefoonnummer naar: info@steenbreek.nl. Je maakt dan kans op waardebonnen voor plantmateriaal ter waarde van € 1.000, € 750 of € 500. Bovendien maak je als Dordtenaar kans op een waardebon van de gemeente. Vermeld daarom ook dat jouw foto’s in Dordrecht gemaakt zijn.

Ben je een winnaar? Dan neemt Stichting Steenbreek in de week van 20 april contact met je op. Het bestuur van Stichting Steenbreek en Nationale Tuinman Lodewijk Hoekstra beoordelen de inzendingen. Daarnaast vragen wij je om jouw actie te delen via Facebook en Instagram met , en , zodat wij dat weer kunnen delen en andere mensen kunnen inspireren om ook mee te doen.