Aan de slag met je tuin? Gebruik de Tegelophaalservice

Een groene tuin maken is een stuk makkelijker als je gebruikmaakt van de Tegelophaalservice. Want tuintegels wegbrengen is een hoop gedoe. In een paar stappen vul je de aanvraag voor het ophalen van de tegels in. We ontvangen graag een foto van je nieuwe tuin, vol met planten. Misschien komen we bij je langs om het resultaat te bekijken. Reken je tuinscore uit om te kijken of je goed bezig bent. Onder Wat kun jij doen? vind je volop voorbeelden hoe je je tuin groener kunt inrichten. Zoals tips om water op te vangen, schaduwplekken te maken en hoe je voor de dieren in jouw tuin een paradijsje maakt.
Zo maken we samen meer groene tuinen op ons mooie eiland.

In drie stappen ben je van jouw oude tegels af

  1. Vul onderstaand formulier in. Per maand halen we bij de eerste 15 aanvragers de tegels op. De eerst volgende ophaaldag is 29 november. Daar kunt u zich tot en met 21 november voor aanmelden. Wij nemen na je aanmelding contact met je op.
  2. Je haalt de tegels uit de tuin. Zet ze op de zondag voor de ophaaldag opgestapeld in de voortuin of dicht bij de tuin op de stoep. De plek moet goed begaanbaar zijn voor een vrachtwagen met kraan.
  3. Zet planten in je tuin, vul je tuinscore in, maak een foto en stuur die naar: wijmakendordtgroen@dordrecht.nl

 

Tegelophaalservice

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, jpg, jpeg, gif, png, gif, png, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
privacy