Let op: Door het grote animo voor de Tegelophaalservice is het niet meer mogelijk een aanvraag te doen om tegels bij u op te halen. Aanvragen tot 31 mei worden nog verwerkt.

Een groene tuin maken is een stuk makkelijker als je gebruikmaakt van de Tegelophaalservice. Want tuintegels wegbrengen is een hoop gedoe. In een paar stappen vul je de aanvraag voor het ophalen van de tegels in. We ontvangen graag een foto van je nieuwe tuin, vol met planten. Misschien komen we bij je langs om het resultaat te bekijken. Reken je tuinscore uit om te kijken of je goed bezig bent. Onder Wat kun jij doen? vind je volop voorbeelden hoe je je tuin groener kunt inrichten. Zoals tips om water op te vangen, schaduwplekken te maken en hoe je voor de dieren in jouw tuin een paradijsje maakt.
Zo maken we samen meer groene tuinen op ons mooie eiland.

In drie stappen ben je van jouw oude tegels af

  1. Geef aan wanneer de tegels er uit worden gehaald. De Tegelophaalservice maakt binnen twee weken met jou een afspraak voor het ophalen van de tegels.
  2. Je haalt de tegels uit de tuin en zet ze op de afgesproken dag opgestapeld in de voortuin of dicht bij de tuin op de stoep.
  3. Zet planten in je tuin, maak een foto en stuur die naar: wijmakendordtgroen@dordrecht.nl