Een groene tuin vangt water op bij hevige regenbuien en is met warme dagen lekker koel. Ervaar jij problemen met wateroverlast of hitte in jouw tuin. En wil je dit aanpakken maar heb je geen idee hoe te beginnen? Vraag dan gratis hulp aan de Tuincoach.

Als je je hebt aangemeld bekijken we of je vraag geschikt is voor de Tuincoach. Pas dan neemt de Tuincoach contact met je op. De Tuincoach geeft hulp op 2 manieren. Ze komt in je tuin op bezoek waarbij ze meteen praktische tips geeft. Ter voorbereiding op dit bezoek kan je deelnemen aan een ‘Droomsessie’. De Tuincoach geeft de Droomsessie. Met tips van de Tuincoach maak jij een eigen tuinplan die de problemen in jouw tuin, bijvoorbeeld wateroverlast, aanpakt.

Zo maak je zelf een tuin waar je jarenlang van kunt genieten. En maken we samen meer groene tuinen op onze mooie eiland. Wil je hulp van de Tuincoach? Vul het formulier in. Wij nemen dan binnen twee weken contact met je op. In de zomermaanden vinden er geen tuinbezoeken plaats. Als je je nu aanmeld vindt het tuinbezoek plaats vanaf september.

Denk je dat je buren ook interesse hebben in de Tuincoach? Deel dan onze informatie hierover met hen. Misschien kan onze Tuincoach wel bij jullie beiden aan de slag!

Aanvraag advies van de Tuincoach

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, jpg, jpeg, gif, png, gif, png, Max. file size: 5 MB.
    Een maximale bestandsgrootte van 5 MB

 

 

* verplicht veld