Neem contact met ons op

Groenblauw Dordrecht is een website voor alle Dordtse bewoners, bedrijven, maatschappelijke instellingen en scholen. Samen maken we Dordrecht klimaatadaptief en natuurvriendelijk.

 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor bewoners geven wij de nieuwsbrief 'Wij maken Dordt groen' uit. Meld je aan via deze link!

Colofon

 

Groenblauw is een opgave van gemeente Dordrecht om de stad vóór 2035 klimaatadaptief te maken.

De website Groenblauw Dordrecht is ontwikkeld in samenwerking met

Atelier GROENBLAUW
www.ateliergroenblauw.nl
hiltrudpotz@ateliergroenblauw.nl

Design 
Boom van Mourik

Website ontwikkeling
Lisa Dalhuijsen / Studio With

 

Bronvermelding

Voor het beeldmateriaal van de website is toestemming van de eigenaren gevraagd en auteursrecht van toepassing. Niet alle belanghebbenden van de afbeeldingen konden worden achterhaald. Belanghebbenden worden verzocht contact op te nemen met Atelier Groenblauw. Wij danken iedereen hartelijk die foto’s ter beschikking heeft gesteld!

Zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is het niet toegestaan beeldmateriaal op deze website te gebruiken.

Disclaimer

De informatie op deze website is samengesteld met de grootst mogelijk zorgvuldigheid. Mocht desondanks de informatie onvolledig of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Indien je denkt foutieve informatie aan te treffen op de website, dan verzoeken wij je vriendelijk ons dit te melden. Wij behouden ons het recht voor om informatie te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

Wij aanvaarden tevens geen enkele aansprakelijkheid voor  de informatie op andere websites waarnaar wij verwijzen met hyperlinks.

privacy