Openingsavond Weekend van de Biodiversiteit

Wist jij dat we in Dordrecht prachtige natuur hebben? Maar ook hoe mysterieus onze dier- en plantenrijkdom is, omdat we er nog niet alles over begrijpen? Deze rijkdom noemen we biodiversiteit. Wist je ook dat onze natuur kwetsbaar is en dat we het moeten koesteren?

Gemeente Dordrecht heeft met lokale groene organisaties daarom de handen ineengeslagen en het weekend van de biodiversiteit georganiseerd. Op 12 mei trappen wij af met de openingsavond om 20.00 uur in de Trinitatiskapel.

Onze wethouder heet iedereen van harte welkom en houdt een openingsspeech. Daarna neemt de dagvoorzitter ons mee langs allerlei activiteiten die in het weekend worden georganiseerd. Allerlei organisaties passeren de revue en vertellen enthousiast over wat er te doen is en wat zij ondernemen voor het verbeteren van de biodiversiteit.

Ook is er voldoende gelegenheid om met elkaar kennis te maken, bij te praten en te netwerken onder het genot van een drankje en vegetarische lekkernijen.

Wanneer: Vrijdagavond 12 mei 20.00-22.00 uur. Inloop om 19.30 uur.

Waar: Trinitatiskapel, Vriesestraat 22. Kom vooral op de fiets. Die kan je parkeren in de fietsenstalling van het Statenplein. Is het niet mogelijk om op de fiets of met het openbaar vervoer te komen, dan kun je je auto parkeren bij de parkeergarage Visstraat, dat dichtbij de kapel ligt.

Iedereen is welkom. Speciaal welkom aan alle mensen die activiteiten hebben georganiseerd in het weekend. Deelname is gratis. Meld je bijtijds aan via opgave.groenblauwe.stad@dordrecht.nl, omdat we de ruimte hebben voor maximaal 100 mensen. Deelname is gratis.

Jacques van der Neut

privacy